REGN!

Nu vet jag inte riktigt hur relevant somliga kan tycka att detta är,
men idag har jag då minsann varit ute och promenerat med hundarna i regnet!



Alltså, när jag väl gjort slag i saken att gå ut med hundarna och slitit mig från datorn, kopplat alla hundar och dundrat ner till ytterdörren, upptäckte jag till min stora bestörtning att regnet öste ner.
Men lat som jag är orkade jag inte släpa mig upp för trapporna igen för att hämta regnjacka och paraply, utan tänkte att äsch! lite regn har väl ingen dött av! och tur var väl det, för när jag väl kommit ut, upptäckte jag hur väldigt trevligt det är med regn och blev tvungen att sjunga lite för hundarna, som förövrigt, för ovanlighetens skull, inte tycktes bekymmra sig alls över regnet och den tämligen fuktiga omgivningen. 

När jag gått större delen av promenaden så började solen att lysa och mitt humör som var på topp blev ännu lite bättre när jag upptäckte vilken "idyll" jag befann mig i, fåglarna kvittrade och humlorna brummade, och glada trädgårdsmästare (som misstog ett nej riktat mot hundarna, som ett hej riktat till sig själv) kom fram och hälsade glatt och klappade hundarna som var minst lika glada över att träffa honom som han var över att träffa dom.
 
Sammanfattningsvis så var det hur härligt som helst!
Jag skymtade tillslut till och med en regnbåge bakom träden.



 

Nu, nyss (hehe, typ.. ), klockan 12.0nånting har jag precis kommit in från kvällspromenad, det regnar fortfarande och det är fortfarande lika härligt! fast nu med en mer mystisk underton (pga mörkret såklart), fantastiskt tyckte jag! fast den här gången höll inte hundarna med utan ville så fort som möjligt komma in och gå och lägga sig.
Dom är kloka dom, dessvärre inte jag. 


Nä, nu har jag suttit och ugglat länge nog, sova ska jag göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0