FACTUALLY I




I LOVE SALAD

Sådär ja då var maten klar!


...hmm...

ska jag ha något mer till?


Ja lite sallad kanske.


Varje gång, slår aldrig fel.

STAYIN' ALIVE

Idag har varit en bra dag, vi har blivit mer avancerade inom det fantastiska området ansiktsmassage!
Underbart!

Jag har tyvärr upptäckt en svaghet i min plan att gå spa för att få massage: Om jag nu flyttar från Övik och mina spa-kamrater kommer jag vara den enda (ungefär) som kan massera... Typiskt!
Jag får se till att hålla ihop med dom för alltid! Utmärkt plan!

Det har förresten varit prat om att förlänga utbildningen med ett år.
Eller jag tror faktiskt att de nästintill har bestämt det.
Så har jag tur så kanske det finns ett till år att gå i vår, fast jag tvivlar, mycket mer troligt att kullen efter oss får tre år... och att vi kanske kan söka till det sen.

Jaja, ansiktsmassage! Den bästa massagen! Kontentan av det jag ville få fram.

Sen efter att vi lärt oss massagen gick vi och åt lunch på Reuterdahls (BAKPOTATIS!), avrundade med fika, stora mängder te och kom försent till nästa lektion.

Som var hjärt- och lungräddning, mycket tråkigt tänkte jag, men inte då!

Läraren var den bästa (skämtade och sa hur duktiga vi var hela tiden) och det var faktiskt riktigt intressant.
Nu kan jag hjälpa en människa som ligger på rygg, på mage och tillochmed en som sitter upp, istället för bara vanliga ryggläge.

Imorgon kör i igång med träningen för det här läsåret, klockan tio mer exakt, så vi hinner till gymmet innan det invaderas av pensionärer, så nu är det dags att sova så jag hinner upp och äta innan.


Godnatt!

KANELBULLENSDAG

Igår var det kanelbullensdag, så då var jag visst tvungen att baka några.
Tyvärr blev de brända och pärlsockerlösa, men de var minst lika goda ändå!

 

 

 

Annars har jag idag lärt mig att ta puls och blodtryck, känns bra!

Så om det nu är någon där ute som undrar om de har någon puls: Slå en signal så rycker jag ut och hjälper!

 

NU har det bakats bröd! Se nedan för recept!

Oj vad huslig jag har blivit.. hur gick det här till?

 


IN THE DARK

Övik är väldigt fint, speciellt på hösten, även fast det är så mörkt att man nästan inte ser någonting.


Och receptet till brödet från förra inlägget är:

HURTIGBULLEBRÖD!

2dl havregryn
5dl vetemjöl
1dl linfrö
1dl russin
1dl hasselnötter
(½ dl hasselnötter + ½ dl mandel)
2 tsk bikarbonat
4 dl yoghurt
½ dl honung
½ dl lingonsylt

+lite salt och sirap.


Blanda ihop allt,
smeta ner i en form
och in i ugnen på 200 grader i typ en timme.

Låt svalna och njut!

Detta recept är då ett eget hopkok av min kärakusins recept och bitar jag har hittat på internet.
Så frågar ni någon annan kanske det ser ut på ett helt annat sätt... Men gott är det!

Så lycka till nu Åsa!

LEFT OUT

Igår var det party, men inte för mig eftersom kära Olle tyckte att 21 åringar är alldeles små för att få komma in på lördagar...
Fast på fredagar är det visst helt okej.
Men det var förfest iallafall, Modo vann och grannarna klagade.

Annars så bakar jag bröd för fullt! Köpt bröd är för veklingar!



Hurtigbullebröd-det bästa bröd som finns!

RSS 2.0