IN THE DARK
Övik är väldigt fint, speciellt på hösten, även fast det är så mörkt att man nästan inte ser någonting.
Och receptet till brödet från förra inlägget är:
Och receptet till brödet från förra inlägget är:
HURTIGBULLEBRÖD!
2dl havregryn
5dl vetemjöl
1dl linfrö
1dl russin
1dl hasselnötter
(½ dl hasselnötter + ½ dl mandel)
2 tsk bikarbonat
4 dl yoghurt
½ dl honung
½ dl lingonsylt
+lite salt och sirap.
Blanda ihop allt,
smeta ner i en form
och in i ugnen på 200 grader i typ en timme.
Låt svalna och njut!
2dl havregryn
5dl vetemjöl
1dl linfrö
1dl russin
1dl hasselnötter
(½ dl hasselnötter + ½ dl mandel)
2 tsk bikarbonat
4 dl yoghurt
½ dl honung
½ dl lingonsylt
+lite salt och sirap.
Blanda ihop allt,
smeta ner i en form
och in i ugnen på 200 grader i typ en timme.
Låt svalna och njut!
Detta recept är då ett eget hopkok av min kärakusins recept och bitar jag har hittat på internet.
Så frågar ni någon annan kanske det ser ut på ett helt annat sätt... Men gott är det!
Så lycka till nu Åsa!
Så frågar ni någon annan kanske det ser ut på ett helt annat sätt... Men gott är det!
Så lycka till nu Åsa!
Kommentarer
Postat av: mamma
Det ska du få baka när du kommer hem nästa gång :)
Postat av: Maria
Jag har receptet, och ditt verkar stämma fint! Himla enkelt och gott bröd!
Trackback