UMEÅ

Nu har jag varit  i Umeå i cirka ett och ett halvt dygn.
Jag minns knappt vad jag har gjort...
Jo, just ja, igår var vi och åt på Subway, vi var på Godishuset, vi var och letade reda på min kusins lägenhet och sen kom Bea hem från sittning och sen såg vi på Casino Royale.
Och jag körde bil privat!
Både till Umeå och i Umeå! I ett silvrigt rymdskepp med handbromsen till vänster och helautomatiskt och man startar det med en knapp!!

Senare på kvällen så vek Mathias universum, han var solen och kom på att man kan använda tecknade indianer som glödlampor...
Sen hade han en fundering också på hur man simmar blått och för ett tag sen så hade han en fundering på hur många tärningar man behöver för att dom ska bli gula?
Sen låg vi och diskuterade universum till jag inte kunde tänka längre.
Sen sov vi, fyra stycken på 16 kvadrat (i natt är vi fem...)

Idag har vi ätit på Subway igen och fixat punkteringen på min cykel (och det var meningen att jag och Alexandra skulle fixa den men det slutade med att Mathias gjorde allt, jag har massor med bilder på det men jag orkar inte lägga upp dom nu...), vi har varit på bio och sett G-force (som var bra! tills den blev barnfilm och började ha en massa moralkakor, men dom kan jag inte säga för då avslötar jag den plötsliga vändningen!) och nu sitter jag här och mår dåligt efter att bara ha ätit Subway och godis och popcorn sen jag kom hit (förutom ett äpple som jag hittade på gården under äppelträdet!)


Och jag har hittat tusch!! hurra hurra!!!
Men färgerna som jag fick i uppdrag att köpa av min lärare finns inte!! Jag är helt övertygad!
Jag tror att det var ett test, och dom finns inte egentligen!


Svaret på funderingarna är: man simmar blått om man har gula badbyxor och om man bara har en tärning så är den ju vit och har man två så är den ju fortfarande vit, men om man har man tre! Då har de ju blivit solblekta!




Inga vägar leder till Rom om man inte följer dom.


Kommentarer
Postat av: mamman

1) Du är inte riktigt klok

2) Dina kompisar är inte riktigt kloka

3) Det är faktiskt riktigt klokt att vara inte riktigt klok

2009-09-06 @ 17:57:38
Postat av: Anna-Lena

Det låter väldigt susigt. Mår du bra???

:)

2009-09-06 @ 21:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0